Αποτρίχωση Laser Προσώπου και Σώματος

Η Αποτρίχωση Laser σώματος και προσώπου δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο γρήγορο και ασφαλή. Είναι μια μέθοδος αποτρίχωσης που δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 80% και μακροπρόθεσμα την εξάλειψή της, σε οποιαδήποτε περιοχή. Αντίθετα με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, η  αποτρίχωση με Laser προσφέρει γρήγορα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τι μηχανήματα Αποτρίχωσης Laser χρησιμοποιούμε στα City Med

Τα μηχανήματα Laser που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας είναι ALEXANDRITE, Nd:YAG, για πραγματικά ανώδυνη αποτρίχωση και πιο αποτελεσματική αποτρίχωση.

Το Laser

• Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

• Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, ενώ συνιστάται ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

• Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα.

• Είναι ανώδυνο. Για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.

• Αν εφαρμοστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς καταστρέφει μόνιμα τον θύλακα της τρίχας, αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση των ανεπιθύμητων λευκών τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι, όπου είναι πιο σύνηθες το πρόβλημα.

• Δεν είναι χρονοβόρo. Με μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο), κάθε συνεδρία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται.

Αποτρίχωση Laser

Αποτρίχωση Laser Alexandrite Info

Διάρκεια συνεδρίας Laser   Διάρκεια θεραπείας - 10 λεπτά έως 1 ώρα

Κόστος συνεδρίας Laser   Κόστος θεραπείας - Από 20 €

Διάρκεια αποτελέσματος Laser Αποτρίχωσης   Διάρκεια αποτελέσματος - Μόνιμο

Επίπεδο πόνου αποτρίχωσης Laser   Επίπεδο πόνου - Ελάχιστο

Χρόνος αποθεραπείας αποτρίχωσης Laser   Χρόνος αποθεραπείας - Άμεσα

 

Διαδικασία Laser Αποτρίχωσης Video

Δείτε εδώ τις τιμές Αποτρίχωσης Laser

Η Αποτρίχωση Laser πονάει;

Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται αποκλειστικά από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στον παρακείμενο ιστό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια συσκευή ειδικά ενσωματωμένη σε κάθε μηχάνημα “παγώνει” την περιοχή λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου. Ο πόνος είναι ανεκτός, μετρίου επιπέδου, εξατομικευμένος και συνήθως εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα και την ποσότητα της τριχοφυΐας. Η αίσθηση που υπάρχει κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αίσθηση ελαφρού καψίματος η οποία είναι στιγμιαία.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο (άνω χείλος, ζυγωματικά, φαβορίτες, πιγούνι, μύτη, αυτιά) αλλά και στο σώμα (μασχάλες, θηλές, στήθος, πλάτη, γραμμή κοιλιάς, κοιλιά, μέση, μπικίνι, μηροί, κνήμες). Η laser αποτρίχωση μπικίνι αποτελεί δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες ενώ το στήθος και η πλάτη αποτελούν περιοχές που επιλέγουν συχνότερα οι άνδρες.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά, η συνεδρία για laser αποτρίχωση στο πρόσωπο διαρκεί 5-10 λεπτά, στις περιοχές μπικίνι-μασχάλες 15 λεπτά και στην περιοχή των ποδιών 20-20 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες Αποτρίχωσης Laser χρειάζονται;

Όλοι οι θύλακοι της τρίχας διανύουν στάδια ανάπτυξης. Το laser επιδρά μόνο σε θύλακες που βρίσκονται στο αναγεννητικό στάδιο. Έτσι, για να επιτευχθεί η πλήρης και μόνιμη αποτρίχωση, πρέπει όλες οι τρίχες να βρεθούν στο στάδιο αυτό. Για αυτόν το λόγο, η θεραπεία επαναλαμβάνεται περίπου κάθε 30 με 40 μέρες, έτσι ώστε να έχουν περάσει όλοι οι θύλακες από το αναγεννητικό στάδιο. Συνήθως απαιτούνται 8-12 συνεδρίες για την εξέλειψη του 80% των τριχών.Ο γιατρός θα σας συμβουλέψει για τον απαραίτητο αριθμό θεραπειών ανάλογα με την περίπτωσή σας.

Ορμονοεξαρτώμενες περιοχές και Αποτρίχωση Laser

Ορμονοεξαρτώμενες περιοχές είναι αυτές που κανονικά δε θα έπρεπε να έχουν τρίχες και αυτό συμβαίνει γιατί τα ανδρογόνα υπερισχύουν των οιστρογόνων, εμφανίζοντας αυξημένη τριχοφυία.  Οι περιοχές αυτές αφορούν πρόσωπο και σώμα και απαιτούν συνήθως περισσότερες συνεδρίες Laser αποτρίχωσης. Στην περίπτωση λοιπόν, που υφίστανται ορμονικές διαταραχές ή ο ιατρός κρίνει ότι η κλινική εικόνα του ενδιαφερόμενου το απαιτεί, συστήνεται παράλληλα με τη θεραπεία έλεγχος και ρύθμιση των ορμονών με φαρμακευτική αγωγή από ενδοκρινολόγο.

Aποτρίχωση με Laser κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Μια ιδιαίτερη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας. Το σώμα... αλλάζει, πολλές γυναίκες παρουσιάζουν αυξημένη τριχοφυΐα και αναρωτιούνται αν μπορούν να υποβληθούν σε θεραπείες laser. Με βάση τις επιστημονικές έρευνες  δεν αποδεικνύεται ότι οι θεραπείες αποτρίχωσης με laser κατά την εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνες.

Καλό είναι λοιπόν πριν από την έναρξη θεραπείας με laser να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας.

Πόσο ασφαλής είναι η Laser Αποτρίχωση σε μπικίνι και μασχάλες;

Η αποτρίχωση με laser είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.  Το ξύρισμα προκαλεί συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδες και μολύνσεις στις περισσότερες επιδερμίδες και αποτελεί μια κουραστική διαδικασία καθώς πρέπει να επαναλαμβάνεται πολύ συχνά έως και καθημερινά. Η αποτρίχωση με κερί, αν και οικονομική λύση είναι και αρκετά επώδυνη ειδικά σε περιοχές όπως το μπικίνι και οι μασχάλες με το αποτέλεσμα  να έχει μικρή διάρκεια.

Η  αποτρίχωση με laser  θεωρείται απόλυτα ασφαλής και στις ευαίσθητες περιοχές όπως το μπικίνι και οι μασχάλες, αρκεί να γίνεται με σωστό τρόπο και από επιστημονικά καταρτισμένο άτομο ώστε να διασφαλίζεται η σωστή χρήση του laser και να τηρούνται τα πρωτόκολλα υγείας.

 Το laser ουσιαστικά είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως που προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση στον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας μόνο αυτόν. Δεν ενέχει κινδύνους καθώς δεν επηρεάζει το δέρμα, εσωτερικά όργανα, ή αδένες στις περιοχές μπικίνι / μασχάλες,

Επιπλέον, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο τύπος του laser που χρησιμοποιείται για την αποτρίχωση.

Το Laser Alexandrite  είναι η καλύτερη επιλογή που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite  είναι ανώδυνη. Πρόκειται για μία μη-επεμβατική ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό

Η ακίνδυνη δέσμη φωτός του LASER Alexandrite δρα επιλεκτικά στη ρίζα της τρίχας, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Είναι η μόνη κατάλληλη μέθοδος ακόμα και για τις μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια και την πλάτη.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες-μεσογειακές επιδερμίδες. Απαιτεί ελάχιστες και σύντομης διάρκειας επισκέψεις.

Πότε απαγορεύεται η χρήση Laser για αποτρίχωση;

• Απαγορεύεται ρητώς η χρήση σάουνας, ζεστών ιαματικών λουτρών καυτά ντους ή κοπιαστικής γυμναστικής για 2-3 ημέρες

• Αν είναι να κάνετε αποτρίχωση με laser σε ήδη μαυρισμένο δέρμα καλό είναι να γίνει εφαρμογή αντηλιακού SPF 15 κάθε πρωί για ένα μήνα και μετά να γίνει η εφαρμογή laser

• Αν υπάρχει έρπης ή ανοιχτή πληγή καλό είναι να υπάρξει η κατάλληλη θεραπεία και μετά την θεραπεία να ακολουθήσει η εφαρμογή laser για αποτρίχωση.

Τι πρέπει να κάνω πριν από την εφαρμογή Laser για Αποτρίχωση ;

• Αφήστε τις τρίχες στην περιοχή να μεγαλώσουν λίγο ώστε να είναι ελαφρά ορατές στο γυμνό μάτι. Αν κριθεί αναγκαίο, χρησιμοποιήστε ξυράφι ή κουρευτική μηχανή πριν από την πρώτη και μόνο συνεδρία.

• Να έχει παρέλθει διάστημα 4-6 εβδομάδων από εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί ή ρεύμα.

• Να έχει σταματήσει η χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου που προκαλεί φωτοευαισθησία στο δέρμα.

• Να μην γίνεται χρήση αποσμητικών προ της θεραπείας

• Αποφυγή ηλιοθεραπείας για 72 τουλάχιστον ώρες.

• Εφαρμογή κατάλληλου αντηλιακού στην περιοχή εφαρμογής του laser.

• Να μην υπάρχει ερεθισμός ή φλεγμονή του δέρματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

• Δέρμα που είναι μαυρισμένο από ηλιοθεραπεία ή solarium καλό είναι να αποφεύγεται η εφαρμογή laser

 

Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία Laser Αποτρίχωσης

• Αμέσως μετά τη θεραπεία είναι πιθανόν να παραμείνει ερύθημα και οίδημα σε κάθε θύλακα της τρίχας τα οποία μπορεί να διαρκέσουν από λίγες ώρες έως 1-2 ημέρες. Σε περίπτωση ερεθισμού, συστήνονται απλές ενυδατικές κρέμες και κρύα επιθέματα ή παγοκύστες.

• Η χρήση προϊόντων μακιγιάζ είναι επιτρεπτή μετά την υποχώρηση της ερυθρότητας.

• Αποφύγετε να εκτεθείτε στον ήλιο τις επόμενες 24-48 ώρες.

• Δεν επιτρέπονται οι ερεθιστικές κρέμες και άλλες επεμβατικές μέθοδοι.

• Αποφύγετε καυτό μπάνιο, σάουνα αλλά και οποιαδήποτε μηχανική τριβή στις αντίστοιχες περιοχές τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες.

• Αποφύγετε το χλώριο (πισίνα) για τις επόμενες 24 ώρες.

 


Laser Αποτρίχωση Σώματος - Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης : 11 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα Laser

Aποτρίχωση με Laser κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού

Laser αποτρίχωση: ‘Εχει ηλικία;

Πόσο ασφαλής είναι η Laser αποτρίχωση σε μπικίνι και μασχάλες;

Αποτρίχωση Laser και καλοκαίρι

 

Αποτρίχωση Laser Τιμές


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τιμές μας, καθώς και τις τρέχουσες προσφορές μας.

 

 

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

logo citymed