Αφυδατωμένο δέρμα.....η λύση κρύβεται «μέσα» σας
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Αφυδατωμένο δέρμα.....η λύση κρύβεται «μέσα» σας

Το καλοκαίρι μετρά αντίστροφα. Το δέρμα μας διψά για ενυδάτωση και ανανέωση μετά τους μήνες της θερινές ραστώνης και της έκθεσης στον ήλιο. Η λύση βρίσκεται... μέσα μας. Η   PRP skin regeneration therapy είναι το νέο όπλο της κοσμετολογίας, μια επαναστατική μορφή ανανέωσης και  ταυτόχρονα αντιγηραντική θεραπεία για πρόσωπο και σώμα.

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία PRP ή Vampire Lift είναι η πιο γνωστή μεσοθεραπεία που διαθέτει στην φαρέτρα της η Ιατρική Αισθητική Δερματολογία. Πρόκειται για μια "φυσική" θεραπεία η οποία αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος μας , προκειμένου να ελευθερώσει τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι με την σειρά τους  πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας έτσι τον ταλαιπωρημένο ιστό, τον τόνο του, την ελαστικότητα του καθώς και την διαδικασία νέο κολλαγονογένεσης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) πραγματοποιείται με τη χρήση δικών μας στοιχείων εξ' ου και η ονομασία αυτόλογη. Την επιλέγει η πλειοψηφία των ασθενών, καθώς  το αποτέλεσμα της θεραπείας  δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.

Πως εφαρμόζεται η Μεσοθεραπεία PRP;

Γίνεται  μια απλή αιμοληψία από όπου και παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Γίνεται διαχωρισμός του αίματος μετά από μια ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα, διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια.Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που εγχέεται στην θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας βοηθάει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί νέο κολλαγόνο και νέα ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας μετά από 3 εβδομάδες παρατηρούνται ορατά αποτελέσματα και βελτιούμενα με τυχόν επαναληπτικές συνεδρίες.

Εφαρμογή PRP σε Πρόσωπο :

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και κατά επέκταση στόχος της είναι η αποκατάσταση της ελαστικότητας και της συνολικής ζωντάνιας της επιδερμίδας. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, δημιουργεί ανάπλαση, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Βοηθάει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των ουλών από ακμή, των ραγάδων, ενώ μειώνει και τις δυσχρωμίες καθώς διεγείρονται τα μελανινοκύτταρα τα οποία παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη. Η PRP αγαπήθηκε και έχει αναδείχτηκε ως το στολίδι της κοσμητικής ιατρικής κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις δρώντας ενάντια στη γήρανση  με ελάχιστο πόνο και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Είναι αποτελεσματική και δίνει με φυσικό τρόπο :

• λάμψη
• ελαστικότητα
• βαθιά ανάπλαση
• άμεση κολλαγονογέννεση
Περιοχές εφαρμογής της PRP :
• Πρόσωπο
• Κοιλιά
• Χέρια
• Μπούστο
• Μπράτσα
• Γλουτοί
• Μηροί
• Γόνατα
• Τριχωτό κεφαλή

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται τρεις εφαρμογές, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά διατηρείται το αποτέλεσμα με μια φορά ανά έξι μήνες.
Γίνεται  στο ιατρείο, είναι ασφαλής , ανώδυνη και πολύ οικονομική σε σχέση με τις υπόλοιπες επεμβατικές μεθόδους που στόχος τους είναι η κολλαγονογέννεση.

Η Αυτόλογη  Μεσοθεραπεία όπου επιλέγεται καθημερινά ως θεραπεία  ανάπλασης και αντιγήρανσης  μπορεί να συνδυαστεί με μη επεμβατικές θεραπείες  για μεγιστοποίηση  των αποτελεσμάτων όπως Dermapen, Θεραπεία Δερμοαπόξεσης, Fractional CO2 καθώς και με άλλα υλικά όπως βιταμίνες,υαλουρονικό, υδροξυοπατίτη, αμινιξέα τελοπεπτίδια κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε υπεύθυνα από τους γιατρού μας χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Kλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.