Αναίμακτο lifting με νήματα

Αναίμακτο lifting με νήματα

Νικήστε το χρόνο και τα σημάδια που αφήνει πίσω του απλά και φυσικά.

Νικήστε το χρόνο και τα σημάδια που αφήνει πίσω του απλά και φυσικά.

Η εφαρμογή νημάτων είναι ότι πιο σύγχρονο, αποτελεσματικό και πάνω απ'όλα μη επεμβατικό υπάρχει στον κλάδο των θεραπειών που αφορούν την αντιγήρανση. Είναι ιδανικά για ηλικίες άνω των 30 ετών,άνδρες και γυναίκες που δεν επιθυμούν να μπουν σε διαδικασία χειρουργικής επέμβασης για την αποκατάσταση της χαλάρωσης του προσώπου και της λείανσης των ρυτίδων. Δεν δημιουργούν καμία παρενέργεια, η αποκατάσταση είναι άμεση και το  αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

Πρόκειται για πολύ λεπτές βελόνες στις οποίες είναι ενσωματωμένα τα νήματα τα οποία είναι όμοια με τα χειρουργικά νήματα που χρησιμοποιούνται για την συρραφή ραμμάτων, τα οποία είναι πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό. Εισάγοντας τη βελόνα στο δέρμα και εν συνεχεία αφαιρώντας τη,το νήμα παραμένει στο εσωτερικό της επιδερμίδας τεντωμένο, με αποτέλεσμα τοποθετώντας αρκετές βελόνες να δημιουργείται εσωτερικά ένα πλέγμα από νήματα τα οποία σταδιακά μετατρέπονται με την διαδικασία της υδρόλυσης που κάνει ο οργανισμός σε πλέγμα κολλαγόνου.

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μπορεί να είναι ανορθωτικά ή συσφικτικά και έχουν εφαρμογή σε :

• πρόσωπο ( ρινοπαρειακά, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο, λαιμό)
• σώμα ( κοιλιακή χώρα, γλουτούς, μηρούς, βραχίονες, πλάτη, στήθος )

Τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή των νημάτων βελτιώνονται ακόμα πιο πολύ μέρα με τη μέρα κάνοντας αισθητή την αλλαγή σε σώμα και πρόσωπο. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου 18 μήνες.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed