Νεό Δερματολογικό κέντρο City Med στην Σπάρτη
City Med Σπάρτη

Νεό Δερματολογικό κέντρο City Med στην Σπάρτη

Η οικογένεια των Citymed μεγαλώνει!! Σας παρουσιάζουμε το νέο δερματολογικό ιατρείο μας στην Σπάρτη!
Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα,με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και των Laser.Εφαρμόζουμε μια «ολιστική» προσέγγιση σε θέματα που άπτονται των ειδικοτήτων μας, χαρίζοντας υγεία αλλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πελάτες μας.
Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, αποτελείται από Δερματολόγους - Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς χειρουργούς,Ιατρούς,Νοσηλευτές και Αισθητικούς.Το Κέντρο μας ανανεώνει και εμπλουτίζει την υλικοτεχνική υποδομή του, ενώ δεν σταματά να επενδύει στη εκπαίδευση του προσωπικού, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα Συνέδρια και Εκθέσεις.
Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών και η αυτοπεποίθηση που κερδίζουν με τα αποτελέσματα των θεραπειών
 
Γκορτσολόγου 80, 2ος όροφος
2731 306 742
 

.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.