Αποβάλλετε το περιττό λίπος γρήγορα και ανώδυνα με κρυολιπόλυση Coax Med Ice!
Κρυολιπόλυση Coax Med Ice

Αποβάλλετε το περιττό λίπος γρήγορα και ανώδυνα με κρυολιπόλυση Coax Med Ice!

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία μείωσης του σωματικού λίπους που δεν περιλαμβάνει αναισθησία, βελόνες ή χειρουργείο. Βασίζεται στην αρχή της ψύξης του λίπους που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Η ιδέα της κρυολιπόλυσης προήλθε από τη μελέτη της συμπεριφοράς του λίπους κατά τη διάρκεια του κρυοπαγήματος. Το λίπος παγώνει σε υψηλότερη θερμοκρασία από το δέρμα. Η συσκευή κρυολιπόλυσης ψύχει το λίπος σε θερμοκρασία που το καταστρέφει, αφήνοντας το δέρμα και άλλους ιστούς αβλαβείς.

Πώς λειτουργεί; Σε ποια σημεία μπορει να χρησιμοποιηθεί;

Η συσκευή κρυολιπόλυσης Coax Med Ice κρατά το μέρος του σώματός σας που ο γιατρός θέλει να στοχεύσει. Οι καμπάνες εφαρμογής αγκαλιάζουν στο εσωτερικό τους τα σημεία όπου εμφανίζεται τοπικό λίπος και αναπτύσσουν μια θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει στους – 20 C. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων της περιοχής σε ποσοστό έως και 40%. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα καθαρίζει αργά τα νεκρά λιπώδη κύτταρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τα αποβάλλει από τον οργανισμό.

Εφαρμόζεται σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως:

• Μηροί
• Κάτω μέρος της πλάτης
• Κοιλιά
• Γλουτοί
• Πάνω μέρος των χεριών

Μπορεί επίσης να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στα πόδια, τους γλουτούς και τα χέρια. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν επίσης για να μειώσουν το υπερβολικό λίπος κάτω από το πηγούνι.

Υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες; Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ως μη επεμβατική διαδικασία, η κρυολιπόλυση είναι ασφαλής διαδικασία. Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας περιλαμβάνουν αίσθηση έντονου κρύου, μούδιασμα ή κράμπες. Μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα, πρήξιμο, μώλωπες ή ευαισθησία στο δέρμα. Τα συμπτώματα υποχωρούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν απαιτείται αποθεραπεία και μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας.

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστείτε διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν 6-8 συνεδρίες. Τα μεγαλύτερα μέρη του σώματος μπορεί επίσης να απαιτούν περισσότερες θεραπείες από τα μικρότερα μέρη του σώματος.

Τι θα συμβεί αν στο μέλλον αυξηθεί το σωματικό βάρος;

Στους ενήλικες ανθρώπους υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός λιποκυττάρων που δεν αυξομειώνεται με βάση τις αυξομειώσεις του σωματικού βάρους. Αυτό που αυξομειώνεται, είναι το μέγεθος των λιποκυττάρων.

Η κρυολιπόλυση δίνει τη δυνατότητα μείωσης του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Επομένως, ακόμα κι αν υπάρξει μελλοντικά  αύξηση του βάρους, το λίπος θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα συσσωρευθεί δυσανάλογα στη συγκεκριμένη περιοχή.


Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.