Θεραπεία Ματιών Nanosoft

Θεραπεία Ματιών Nanosoft

Τα μάτια είναι ίσως η δυσκολότερη και πιο εύθραυστη  περιοχή του προσώπου, που, από πολύ νωρίς, αποκαλύπτει λεπτές ή βαθύτερες γραμμές (το λεγόμενο “πόδι της χήνας”), ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Για αυτό το λόγο η επαναφορά της λάμψης, της σφιγγηλότητας και την νεανικής όψης της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών αποτελούσε, μέχρι πρότινος, μια πρόκληση για την κοσμητική ιατρική.

Τα μάτια είναι ίσως η δυσκολότερη και πιο εύθραυστη  περιοχή του προσώπου, που, από πολύ νωρίς, αποκαλύπτει λεπτές ή βαθύτερες γραμμές (το λεγόμενο “πόδι της χήνας”), ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Για αυτό το λόγο η επαναφορά της λάμψης, της σφιγγηλότητας και την νεανικής όψης της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών αποτελούσε, μέχρι πρότινος, μια πρόκληση για την κοσμητική ιατρική.

Χάρη στην θεραπεία NANOSOFT, όμως, οι λεπτές γραμμές και οι μαύροι κύκλοι αντιμετωπίζονται πλέον με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ η όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και παρέχει στο δέρμα ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό βιταμινών, αμινοξέων, συνενζύμων, αντιοξειδωτικών, μεταλλικών στοιχείων και νουκλεϊκών οξέων που βοηθούν δυναμικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, πετυχαίνοντας ένα φρέσκο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Τί ακριβώς είναι η θεραπεία NANOSOFT για τα μάτια;

Αφορά σε μια πιστοποιημένη και καινοτόμο συσκευή που φέρει τρεις μικροσκοπικές ακίδες (μικρο-βελόνες) έγχυσης 0.6mm. Από αυτές τις ακίδες με το σχήμα πυραμίδας εκχύνεται μια φόρμουλα (ένα μίγμα 55 θρεπτικών και άλλων συστατικών) σε διάφορα βάθη της επιδερμίδας (ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την κατάσταση της επιδερμίδας του ατόμου που δέχεται την θεραπεία).

Με αυτό τον τρόπο, διεγείρεται το κατάλληλο στρώμα (ή στρώματα) του δέρματος για να επιτευχθεί η αποκατάσταση του δέρματος, επισκευάζοντας το και βοηθώντας το να αντικαταστήσει τα ανεπαρκή μέταλλα, όπως το ασβέστιο, το κάλιο, το νάτριο και το μαγνήσιο. Η διαδικασία βασίζεται στην τεχνολογία MEMS, η οποία επιτρέπει μια σταθερή και σχεδόν ανώδυνη ενδοδερμική χορήγηση της ιοντικής φόρμουλας εξισορρόπησης με τη βοήθεια κρυστάλλων πυριτίου, για την λείανση του δέρματος, την αναγέννηση (και αποκατάσταση) των δερματικών κυττάρων και την αύξηση της σφριγγηλότητας της επιδερμίδας.

Τί είναι η ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης NANOSOFT;

Αποτελείται από 55 διαφορετικά συστατικά, τα οποία έχουν την ικανότητα να δεσμεύουν μέχρι και 30 φορές τον όγκο τους σε νερό χάρη στην εξαιρετικά υγροσκοπική τους ιδιότητα. Παράλληλα, αυτός  ο μοναδικός συνδυασμός τους παρέχει εξαίσια αναδόμηση της επιδερμίδας, ρυθμίζοντας τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και δρώντας στον πολλαπλασιασμό των επιδερμικών κυττάρων, σχεδόν χωρίς κανένα πόνο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα δυναμικό ενισχυτικό ενυδάτωσης που παρέχει στο δέρμα μια πλειάδα θρεπτικών και άλλων βασικών στοιχείων που του επιτρέπει την σωστή λειτουργία του και την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και την θεαματική βελτίωση των μαύρων κύκλων (ακόμα και της πλήρης εξάλειψής τους, ανάλογα με την κατάσταση της επιδερμίδας).

Η αναγεννητική φόρμουλα εξισορρόπησης περιλαμβάνει τα εξής συστατικά:

24 αμινοξέα – Τα αμινοξέα που έχουν επιλεγεί έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη συμβολή στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου (δυο τύποι πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για την ελαστική δομή του δέρματος).

14 βιταμίνες – Κυρίως βιταμίνες του συμπλέγματος Α, Β, C και D, οι οποίες συμβάλλουν στη διέγερση των κυτταρικών λειτουργιών.

6 συνένζυμα – Ο ρόλος των εν λόγω συνενζύμων είναι καθοριστικός, αφού επεμβαίνουν στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών.

5 βάσεις νουκλεϊνικών οξέων – Με τη συμβολή τους επιτυγχάνεται η επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.

4 μεταλλικά στοιχεία – Αναπληρώνουν ότι σημαντικό μεταλλικό στοιχείο έχει εκλείψει από την επιδερμίδα, ενώ, παράλληλα λειτουργούν και προληπτικά.

2 αντιοξειδωτικά – Βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, αναστέλλοντας την δημιουργία τους, διασφαλίζοντας, με αυτό τον τρόπο, την λάμψη και την υγεία του δέρματος.

Πού εφαρμόζεται η θεραπεία NANOSOFT;

Οι περιοχές που συνήθως στοχεύονται με την θεραπεία NANOSOFT είναι το άνω και κάτω βλέφαρο, το “πόδι της χήνας” γύρω από την περιοχή των ματιών, οι οριζόντιες γραμμές στο λαιμό (και το ντεκολτέ) και οι λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των χειλιών. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες ευαίσθητες περιοχές, όπως οι ρυτίδες/πτυχές που ξεκινούν από τα πτερύγια της μύτης και καταλήγουν στο κάτω χείλος συνήθως (ρινοπαρειακή αύλαγα), οι οποίες ήταν δύσκολο να διαχειριστούν μέχρι πριν την εμφάνιση της θεραπείας NANOSOFT.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα ορατό, εντυπωσιακό και φρέσκο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με 4-5 θεραπείες ετησίως, περίπου ανά 3 μήνες, ανάλογα με την κατάσταση της επιδερμίδας και των μαύρων κύκλων.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 10-15 λεπτά και δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη αποθεραπεία. Η θεραπεία δημιουργεί μικρές φουσκάλες (πομφούς) κάτω από τα μάτια που φεύγουν εντελώς μέσα σε 30 λεπτά περίπου μετά την έγχυση των συστατικών της θεραπείας, επαναφέροντας πλήρως τη φυσιολογική όψη της επιδερμίδας. Όσο για τα αποτελέσματα της θεραπείας, αυτά είναι άμεσα ορατά.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed