Φθινοπωρινές θεραπείες προσώπου

Οι top φθινοπωρινές θεραπείες προσώπου

Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς μετά την καλοκαιρινή ραστώνη δεν είναι εύκολη υπόθεση… Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανασύνταξης και της ανανέωσης. Τα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τις top θεραπείες που θα ανανεώσουν το πρόσωπό σας και πάνω από όλα την ψυχολογία σας.

Η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς μετά την καλοκαιρινή ραστώνη δεν είναι εύκολη υπόθεση… Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανασύνταξης και της ανανέωσης. Τα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν τις top θεραπείες που θα ανανεώσουν το πρόσωπό σας και πάνω από όλα την ψυχολογία σας.

Καθαρισμός προσώπου

Το καυσαέριο, η ρύπανση και οι εκκρίσεις εμποδίζουν το δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Με το βαθύ καθαρισμό το δέρμα απαλλάσεται απο ρύπους, νεκρά κύτταρα και περίσσιο σμήγμα. Η επιδερμίδα είναι καθαρή, απαλή, λαμπερή και άκρως ενυδατωμένη. Η εφαρμογή του καθαρισμού μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και απευθύνεται σε κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε ένα ραντεβού, διάρκειας από 90 έως 120 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του.

Ο καθαρισμός προσώπου ιδανικά θα πρέπει να γίνετε δυο φορές το χρόνο σε κανονικές επιδερμίδες, τουλάχιστον τρείς φορές το χρόνο σε λιπαρές επιδερμίδες και τουλάχιστον μια φορά στις ξηρές επιδερμίδες.

Στάδια Θεραπείας :

• Ντεμακιγιάζ προσώπου- ντεκολτέ

• Αντιοξειδωτικό Peeling (μανδελικό οξύ,γαλακτικό οξύ,βιταμίνη C κα.)

• Tonic Lotion για επαναφορά PH δέρματος

• Μάλαξη προσώπου – Ντεκολτέ 15 λεπτά με ειδική κρέμα για υπεραιμία και πρόκληση σγήγματος

• Ατμός 20'

• Μηχανική διάνοιξη και απομάκρυνση διάφορων βλαβών

• Αντισηψία με την χρήση υψίσυχνων ρευμάτων

• Εφαρμογή μάσκας ανάλογα με τον τύπο δέρματος με ειδικές αντιγηραντικές ιδιότητες

• Ενυδατική κρέμα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας

• Αντηλιακή κρέμα

Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

Μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να παρατηρείτε στο πρόσωπό σας τα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου. Ισως και να ανησυχείτε για την επόμενη μέρα. Η γήρανση της επιδερμίδας συνήθως κάνει την εμφάνισή της σταδιακά και αθόρυβα. Η λάμψη και η ζωντάνια χάνεται και το κουρασμένο, θαμπό πρόσωπο γίνεται πλέον ο κανόνας. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως δραστικές, στοχευμένες θεραπείες που μπορούν πλέον, μετά τα άλματα που έχει κάνει η κοσμετική ιατρική και αισθητική, να νικήσουν τον χρόνο στα… σημεία.

Τα City Med σας προσφέρουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο Platelet Rich Plasma (PRP) είναι μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα αιμοπετάλια του ίδιου μας του οργανισμού. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από κάποια κύτταρα στον οργανισμό μας, όπως τα αιμοπετάλια του αίματος. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα.

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία PRP ή Vampire Lift είναι η πιο γνωστή μεσοθεραπεία που διαθέτει στην φαρέτρα της η Ιατρική Αισθητική Δερματολογία. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) πραγματοποιείται με τη χρήση δικών μας στοιχείων εξ' ου και η ονομασία αυτόλογη. Την επιλέγει η πλειοψηφία των ασθενών, καθώς το αποτέλεσμα της θεραπείας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.

Πως εφαρμόζεται;

Γίνεται μια απλή αιμοληψία από όπου και παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Γίνεται διαχωρισμός του αίματος μετά από μια ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα, διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια.Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που εγχέεται στην θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας βοηθάει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί νέο κολλαγόνο και νέα ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας μετά από 3 εβδομάδες παρατηρούνται ορατά αποτελέσματα και βελτιούμενα με τυχόν επαναληπτικές συνεδρίες.

Εφαρμογή σε Πρόσωπο

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP) έχει στόχο την ενεργοποίηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της συνολικής ζωντάνιας της επιδερμίδας. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, λειτουργεί αναπλαστικά, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Βοηθάει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των ουλών από ακμή, των ραγάδων, ενώ μειώνει και τις δυσχρωμίες καθώς διεγείρονται τα μελανινοκύτταρα τα οποία παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη. Η PRP αγαπήθηκε και έχει αναδείχτηκε ως το στολίδι της κοσμητικής ιατρικής κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις δρώντας ενάντια στη γήρανση με ελάχιστο πόνο και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται τρεις εφαρμογές, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά διατηρείται το αποτέλεσμα με μια φορά ανά έξι μήνες.
Γίνεται στο ιατρείο, είναι ασφαλής, ανώδυνη και πολύ οικονομική σε σχέση με τις υπόλοιπες επεμβατικές μεθόδους που στόχος τους είναι η κολλαγονογέννεση.

Μεσοθεραπεία Ενυδάτωσης

Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά.

Το κολλαγόνο στη σύνθεση του προϊόντος είναι χαμηλού μοριακού βάρους, δηλ. δεν είναι αποδεκτό από τον οργανισμό ως ξένο σώμα και δεν προκαλεί τις χαρακτηριστικές παράπλευρες αντιδράσεις. Αραιωμένο και διαυγές, δεν προκαλεί ερεθισμό. Η η μεσοθεραπεία κολλαγόνου είναι μια μη επιθετική μέθοδος, η οποία έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα, χωρίς να διαταράσσει τις φυσικές διαδικασίες του οργανισμού. Μέσω της μεσοθεραπείας αποκαθίσταται το δίκτυο κολλαγόνου και η υγρασία του δέρματος. Με την πάροδο της ηλικίας, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, η κατακράτηση υγρασίας στο δέρμα μειώνεται. Ο αριθμός ινών κολλαγόνου και ελαστίνης που είναι υπεύθυνοι για τη σταθερή δομή του δέρματος, για τη στεγανότητα και την εμφάνιση των ρυτίδων, επίσης μειώνεται. Με την μεσοθεραπεία κολλαγόνου οι ιστοί αναδιαμορφώνονται, οι ρυτίδες εξομαλύνονται και η επιδερμίδα σας ανακτά την χαμένη της λάμψη. Η μεσοθεραπεία κολλαγόνου είναι μια εξαιρετική μέθοδος πρόληψης ενάντια στην περαιτέρω χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να χαρίσει στο δέρμα τη χαμένη σφριγηλότητά του, να εξασφαλίσει τη βελτίωση της όψης του, χωρίς η εφαρμογή της να αποτελεί εμπόδιο να χαρούν τις διακοπές τους όσοι την επιλέξουν. Η μεσοθεραπεία προσώπου βοηθά το δέρμα σας να «ξεδιψάσει» και ν’ αποκτήσει μια πιο φρέσκια και υγιή όψη καθώς μεταφέρει συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που σταματούν τον χρόνο, συγκρατούν την υγρασία κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου (μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά). Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.

Dermapen

Όπως η μεσοθεραπεία, χρησιμοποιεί λεπτές βελόνες που μπορούν να προσαρμοστούν κατά μήκος για να διεισδύσουν στο δέρμα σας. Αυτές οι βελόνες όμως δεν εισάγουν κάποια ουσία. Ο σκοπός τους είναι μόνο να κάνουν μικροσκοπικές «πληγές» που διεγείρουν το δέρμα να «επουλωθεί» μέσω της παραγωγής περισσότερου κολλαγόνου. Αυτό το καθιστά πολύ χρήσιμο για τη γενική αναζωογόνηση του δέρματος καθώς και για τη στόχευση των ρυτίδων, των πόρων και των ουλών.

Όπως και η μεσοθεραπεία, η διαδικασία είναι ανώδυνη χάρη στην εφαρμογή ενός τοπικού αναισθητικού. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια σειρά θεραπειών, περίπου 6 έως 12, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα της κατάστασης του δέρματός σας. Οι πληγές είναι τόσο μικροσκοπικές που η επιδερμίδα σας θα θεραπευτεί μέσα σε λίγες ώρες.

Πλεονεκτήματα του DermaPen

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου

Μπορεί να στοχεύει πόρους, ουλές και ήπιο χρωματισμό

Η θεραπεία είναι γρήγορη και ανώδυνη

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος

Kλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

logo citymed