Σχετικά με εμάς | Athens City Med

Σχετικά με εμάς

Το Athens City Med είναι ένα πρότυπο Δερματολογικό Κέντρο, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής,Αισθητικής Κοσμετολογίας, Αισθητικής και των Laser. Στο Athens City Med εφαρμόζουμε μια «ολιστική» προσέγγιση σε θέματα που άπτονται των ειδικοτήτων μας, χαρίζοντας υγεία αλλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, αποτελείται από πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους- αφροδισιολόγους, κλινικούς βιοπαθολόγους και αισθητικούς για τον τομέα της Κοσμετολογίας. Το Κέντρο μας ανανεώνει και εμπλουτίζει την υλικοτεχνική υποδομή του, ενώ δεν σταματά να επενδύει στη εκπαίδευση του προσωπικού, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα Συνέδρια κι Εκθέσεις.  

Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών και η αυτοπεποίθηση που κερδίζουν με τα αποτελέσματα των θεραπειών.


.
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.