Κρυολιπόλυση - Coax Med Ice

Αποτελεί το τεχνολογικό επίτευγμα της κοσμητικής ιατρικής που τα τελευταία χρόνια προστέθηκε στην φαρέτρα των όπλων για την αναίμακτη καταπολέμηση του πάχους.

Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν μη επεμβατικές τεχνικές που βασίζονται στην ενέργεια, σηματοδοτούν μια νέα εποχή στις μεθόδους που ακολουθούνται για την μείωση του λίπους.

Ο κύριος στόχος αυτών των νέων θεραπειών είναι η μείωση του όγκου του ιστού. Η κρυολιπόλυση αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον δημοφιλείς εναλλακτικές της λιποαναρρόφησης για τη μείωση των λιπωδών ιστών . Λόγω της ευκολίας χρήσης και των περιορισμένων ανεπιθύμητων ενεργειών, αυτή η διαδικασία αποτελεί την κορυφαία τεχνολογία στις μη επεμβατικές τεχνικές.

Η αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης βασίζεται στις ιατρικές μελέτες των Πανεπιστημίων Harvard και Massachusetts. Οι μελέτες έδειξαν ότι όταν τα λιποκύτταρα μιας περιοχής του σώματος εκτεθούν σε χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, αφήνοντας όμως ανέπαφο το υπερκείμενο δέρμα. Η απότομη ψύξη των λιπωδών κυττάρων, ενεργοποιεί τη διαδικασία καταστροφής τους.

 Κρυολιπόλυση - Coax Med Ice

Coax Med Ice Info

Διάρκεια συνεδρίας Laser   Διάρκεια θεραπείας - 1 ώρα

Κόστος συνεδρίας Laser   Κόστος θεραπείας - Από 150 €

Διάρκεια αποτελέσματος Laser Αποτρίχωσης   Διάρκεια αποτελέσματος - Από 6 μήνες έως μόνιμο

Επίπεδο πόνου αποτρίχωσης Laser   Επίπεδο πόνου - Ελάχιστο

Χρόνος αποθεραπείας αποτρίχωσης Laser   Χρόνος αποθεραπείας - Άμεσα

Coax Med Ice

Το Coax Med Ice μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή, δημοφιλή λιποαναρρόφηση. Η μέθοδος αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της BIOTEC ITALIA και είναι γνωστή και ως κρυολιπόλυση. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στα πανεπιστήμια Harvard και Massachusetts.

Κλινικά τεστ έδειξαν ότι το CRYO (εφαρμογή θερμοκρασιών στους -15 C έως -20 C), παγώνει τα λιποκύτταρα τα οποία αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς παρενέργειες, με αποτέλεσμα το τοπικό και ομοιόμορφο αδυνάτισμα.

Οι καμπάνες εφαρμογής του CRYO αγκαλιάζουν στο εσωτερικό τους τα σημεία όπου εμφανίζεται τοπικό λίπος και αναπτύσσουν μια θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει στους – 20 C. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων της περιοχής σε ποσοστό έως και 40%. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε άτομα με φυσιολογικό βάρος που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν σημεία τοπικής εναπόθεσης λίπους , όπως κοιλιά, γλουτοί, μέση κτλ, τα οποία δεν μπορούν να μειωθούν με γυμναστική και διατροφή και θέλουν να απαλλαγούν από αυτά με μη επεμβατικό τρόπο.

Το CoaX Med ICE είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες:

• Τον υπέρηχο χαμηλής συχνότητας
• Τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα
• Το σύστημα vacuum για λεμφικό μασάζ

Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει η παραγόμενη ενέργεια να δρα σε βάθος στο χόριο και στον υποδόριο ιστό καταστρέφοντας επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, αλλά και προκαλώντας την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση των κυττάρων για την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.

Πώς γίνεται η θεραπεία Coax Med Ice

Κατά την εφαρμογή θα αισθανθείτε μια έντονη αίσθηση έλξης και κρύου η οποία διαρκεί περίπου 2 λεπτά 

Πόσες συνεδρίες Coax Med Ice απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστείτε διαφέρει ανάλογα με το περιστατικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν μόνο 6-8 συνεδρίες.

Πότε θα δείτε αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι θεματικά και αρχίζουν να φαίνονται 15 -20 μέρες μετά την εφαρμογή. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό κατά μέσο όρο μετά από 40 ημέρες από την πρώτη εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα θεραπείας Coax Med Ice

• Ομοιόμορφη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων.
• Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα.
• Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης – άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
• Συνδυάζει διαφορετικές τεχνολογίες που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Διαδικασία Κρυολιπόλυσης - Coax Med Ice Video

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed