Νέα | Athens City Med
RENOVA – Αναγέννηση Προσώπου και Σώματος

Στην επίτευξη μιας εκ-βάθους ανανέωσης τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος, το RENOVA αποτελεί την καινοτομία που πολλοί περίμεναν για την θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου και την εντυπωσιακή διαμόρφωση του σώματος.

Μήπως το δέρμα σας διψά για αναζωογόνηση;

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αφήστε το πρόσωπό σας να λάμψει!

Το καλοκαίρι του 2022 πέρασε και επίσημα στην ιστορία και είναι ώρα να δράσουμε για την ταλαιπωρημένη από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδα του προσώπου μας. Ο ήλιος και η θάλασσα επιφέρουν φθορές στο δέρμα μας και έχουν ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση του αλλά και την δημιουργία μελαγχρωματικών βλαβών και ρυτίδων.

Light Peel – Καινοτομία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα μας εμφανίζει τα αποτελέσματα του συνεχώς επιβραδυμένου κυτταρικού μεταβολισμού που οδηγεί στη δημιουργία ρυτίδων, υπερχρωματισμό και αλλαγές τόσο στην υφή του δέρματος όσο και στην ελαστικότητά του, κάτι που έχει μειώνει την νεανική του όψη και τη λάμψη του. Κάπου εδώ έρχονται τα Light Peels η ελαφριά χημικά πίλινκ, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτές τις αλλαγές με επιφανειακή απολέπιση του δέρματος.

Βιταμίνη C

Ο περισσότερος κόσμος ήδη γνωρίζει αρκετά πράγματα για τα οφέλη της βιταμίνης C στον οργανισμό και ειδικότερα το πόσο σημαντική είναι για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Πράγματι,  μεταξύ άλλων, η βιταμίνη C διεγείρει τα λευκά αιμοσφαίρια και δημιουργεί αντισώματα. Επίσης, συμβάλλει στην απορρόφηση του σιδήρου, συνθέτει κολλαγόνο, βοηθάει στην επούλωση των πληγών, αποκαθιστά και αναπτύσσει του ιστούς, ενώ φέρει αντισταμινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Σελίδα 1 από 44


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.