Νέα | Athens City Med
Μεσοθεραπείας Ακμής

Η μεσοθεραπεία είναι μία πολύ διαδεδομένη, σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή θεραπεία, ιδανική για την πρόληψη και την καταπολέμηση της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος. Είναι μια θεραπεία που δεν έχει παρενέργειες αλλά για να είναι απόλυτα ασφαλής πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς. Με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας μπορούμε να μεταφέρουμε στο δέρμα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία καθώς και χρήσιμα συστατικά του πλάσματος.

Κνίδωση

Τι είναι η κνίδωση;

Πρόκειται για ένα δερματικό εξάνθημα που εμφανίζεται με τη μορφή έντονων κόκκινων και πρησμένων συνήθως σημαδιών στο δέρμα. Είναι παροδικής μορφής και μπορεί να είναι είτε αλλεργική αντίδραση του οργανισμού ή να έχει προέλθει από άγνωστα αίτια. Τα συγκεκριμένα σημάδια ποικίλουν στο μέγεθος και μπορεί να είναι από πολύ μικρά έως και αρκετά μεγάλα ενώ κάποιες φορές ενώνονται και σχηματίζουν έντονα ερεθισμένες ή πρησμένες περιοχές.

Υγεία δέρματος

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές για μεθόδους που θα σας δώσουν υγιές και λαμπερό δέρμα ή θα καταπολεμήσουν τα σημάδια της γήρανσης. Η αλήθεια είναι πως η υγεία του δέρματός μας έχει ισχυρό αντίκτυπο και στη γενικότερη ψυχολογία μας καθώς ένα υγιές δέρμα εκπέμπει θετική αύρα και μας δημιουργεί ευχάριστη διάθεση.

Αντιμετώπιση Πανάδων

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες μετά την περίοδο του καλοκαιριού είναι η εμφάνιση πανάδων. Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με κάποια κληρονομική προδιάθεση έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερα επίπεδα μελανίνης που κατά τόπους είναι ανομοιόμορφα. Κάτι τέτοιο δημιουργεί δυσχρωμίες στο δέρμα και εμφάνιση πανάδων.

Σελίδα 1 από 38


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.