Νέα | Athens City Med
Ακμή ενηλίκων

Είναι πραγματικά ακμή, αυτή η επίμονη ακμή;

Εάν έχετε ακμή που παρατείνεται και δεν υποχωρεί, αλλά υποτροπιάζει διαρκώς, μπορεί να ήρθε η ώρα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο δέρμα σας. Είναι πιθανό να μην έχετε ακμή: πολλές δερματικές παθήσεις μοιάζουν με ακμή. Η επίμονη ακμή μπορεί να είναι σημάδι ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στον οργανισμό σας. Για να αποκτήσετε μια καθαρή επιδερμίδα, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αυτή τη σοβαρή κατάσταση. Εάν η ακμή είναι επίμονη, η επίσκεψη σε έναν δερματολόγο θα σας βοηθήσει να λάβετε τη σωστή διάγνωση και θεραπεία

Αφαίρεση σπίλων

Η αφαίρεση ενός σπίλου, είτε αυτή γίνεται για ιατρικούς λόγους είτε για αισθητικούς, είναι απαραίτητο να διενεργείται από ειδικό δερματολόγο, σε άσηπτες συνθήκες και με ιστοπαθολογική συνεκτίμηση.

Carbon Peel

To Carbon Peel είναι μια επαναστατική μέθοδος απολέπισης και ανανέωσης του δέρματος, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία laser, που δεν έχει καθόλου πόνο και χρόνο αποθεραπείας. Ενδείκνυται για άτομα με λιπαρό και θαμπό δέρμα, διεσταλμένους πόρους και ακμή στο πρόσωπο ή το σώμα.

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

Η αποτελεσματική θεραπεία για την τριχόπτωση ξεκινά με την εύρεση της αιτίας. Για να λάβετε μια σωστή διάγνωση  καλό είναι να επισκεφθείτε έναν πιστοποιημένο δερματολόγο που έχει εις βάθος γνώση για τις πολλές αιτίες της τριχόπτωσης και εμπειρία στη θεραπεία των διαφόρων αιτιών.

Σελίδα 1 από 50


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.