Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο κατά της γήρανσης αλλά και της αναζωογόνησης του προσώπου μετά την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα εξαλείφοντας λεπτές ρυτίδες και γραμμές.Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή απόξεση με μικροκρυστάλλους το Diamond Peel χρησιμοποιεί με ακρίβεια το διαμάντι για να αποξέσει απαλά το δέρμα. Πρόκειται για μια μέθοδο που είναι ασφαλής, αποτελεσματική, απαλή, καθαρή, δεν αφήνει υπολείμματα στο δέρμα και σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς πόσο νεκρό δέρμα και υπολείμματα αφαιρούνται.

Το Diamond Peel απομακρύνει απαλά, με ασφάλεια, τα εξωτερικά στρώματα της κεράτινης στιβάδας, μαύρα στίγματα και υπολλείμματα. Η θεραπεία είναι σαν ένα "επιφανειακό στίλβωμα δέρματος".

Σε μόλις 30 λεπτά, αυτή η τεχνική παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Με την δερμοαπόξεση διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική,απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες καθώς δεν περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενή, με σύντομη εφαρμογή. Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους.

Η θεραπεία καθαρισμού προσώπου περιλαμβάνει τρία στάδια:

Στάδιο 1: Απαλή Τριβή: Η άκρη διαμαντιού ή μικροκρυσταλλικού Smart Peel απομακρύνει απαλά τα ανώτατα στρώματα των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.

Στάδιο 2: Απομάκρυνση σμήγματος: Χρησιμοποιείται για την ανώδυνη απομάκρυνση του σμήγματος που παγιδεύεται μέσα στους πόρους του δέρματος. Αυτό το στάδιο πραγματοποιείται υπό ασηπτικές συνθήκες χρησιμοποιώντας αποστειρωμένα ιατρικά εργαλεία.

Στάδιο 3: Βαθιά ενυδάτωση: Σε αυτό το στάδιο, ειδικές κρέμες αποκατάστασης και ενυδάτωσης διεισδύουν βαθιά στην περιοχή που βρίσκεται υπό θεραπεία.

Γιατί πρέπει να επιλέξω τη θεραπεία Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι

Η θεραπεία επιτυγχάνει:

- Βαθύ καθαρισμό του προσώπου, του στήθους και της πλάτης

- Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος

- Λεία και βελτιωμένη υφή του δέρματος

- Φωτεινότητα του δέρματος και μείωση των κηλίδων

- Εξομάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών

- Μείωση των ουλών ακμής

- Αναζωογόνηση και σύσφιξη δημιουργώντας νέα παραγωγή κολλαγόνου

- Καλύτερη λεμφική ροή και μείωση οιδήματος

Πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Ανάλογα με το πρόβλημα και τον σκοπό που θέλουμε να επιτύχουμε κρίνεται και η επαναληψιμότητα. Συνήθως 4 θεραπείες είναι αρκετές, για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα μιας λαμπερής επιδερμίδας.

Έχει παρενέργειες;

Απολύτως καμία. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.