Μήπως το δέρμα σας διψά για αναζωογόνηση;
Μήπως το δέρμα σας διψά για αναζωογόνηση;

Μήπως το δέρμα σας διψά για αναζωογόνηση;

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αφήστε το πρόσωπό σας να λάμψει!

Το καλοκαίρι του 2022 πέρασε και επίσημα στην ιστορία και είναι ώρα να δράσουμε για την ταλαιπωρημένη από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδα του προσώπου μας. Ο ήλιος και η θάλασσα επιφέρουν φθορές στο δέρμα μας και έχουν ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση του αλλά και την δημιουργία μελαγχρωματικών βλαβών και ρυτίδων.

Για ανάπλαση, αναδόμηση και βαθιά ενυδάτωση οι ειδικοί σας προτείνουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία προσώπου ώστε η επιδερμίδα σας να είναι πιο λαμπερή και ενυδατωμένη από ποτέ!

Με την After Summer Care ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου για ανανέωση και βαθιά ενυδάτωση, έχουμε έναν ισχυρό σύμμαχο μαζί μας για νεανικό και φρέσκο δέρμα με τη δύναμη της δερμοαπόξεσης, των  peeling, του υαλουρονικού οξέως και των βιταμινών. Η ανάπλαση και η λάμψη βρίσκονται σε πρώτο πλάνο από τους ειδικούς των Citymed.

Τι συστήνουν οι ειδικοί;

Η After Summer Care θεραπεία προσώπου περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό προσώπου και δερμοαπόξεση με διαμάντι με στόχο την μηχανική απολέπιση και απομάκρυνση ρύπων, σμήγματος και νεκρών κυττάρων από το δέρμα.

Στην συνέχεια ακολουθεί θεραπεία light peel που στοχεύει στην λιπαρότητα, τις λεπτές ρυτίδες και τις μελαγχρωματικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και ενεργοποιεί ταυτόχρονα την κυτταρική ανανέωση.

Αφού η επιδερμίδα έχει προετοιμστεί κατάλληλα με τις προηγούμενες θεραπείες συνεχίζουμε με θεραπεία ενυδάτωσης, είτε με εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων και μασκών για ενυδάτωση είτε με έγχυση βιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέως μεσοθεραπευτικά.

Η θεραπεία βελτιώνει αισθητά την όψη και την ποιότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο λείο, λαμπερό και νεότερο από ποτέ! Τα πρόσθετα δραστικά ιχνοστοιχεία θρέφουν τα κύτταρα σε βάθος, ενώ αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας από τα σημάδια του ήλιου, περιορίζοντας σταδιακά τα σημάδια γήρανσης με αποτέλεσμα ένα αναζωογονημένο, απαλό και υγιές δέρμα! Συστήνεται για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, σε γυναίκες και άνδρες.

Τιμή πακέτου 120 €

Τιμή πακέτου με Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Υαλουρονικού οξέως και Βιταμινών 250€

 

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.