Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το vampire lifting!
vampire lifting

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το vampire lifting!

Τι είναι το vampire lifting;

Το vampire facelift ή αλλιώς αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια αισθητική διαδικασία που χρησιμοποιεί το αίμα του ασθενούς. Αφού ληφθεί αίμα από το χέρι σας, ο ιατρός διαχωρίζει τα αιμοπετάλια από το υπόλοιπο αίμα χρησιμοποιώντας μια ειδική μηχανή φυγόκεντρου δύναμης (μηχανή που περιστρέφεται γρήγορα για να διαχωρίσει υγρά διαφορετικών πυκνοτήτων). Στη συνέχεια, το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) θα εγχυθεί μέσω λεπτής βελόνας στο πρόσωπό σας.

Το πλάσμα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και μεταφέρει θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και ορμόνες στο υπόλοιπο σώμα. Επίσης, περιέχει αναπτυξιακούς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην αναγέννηση των κυττάρων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό.

Η θεραπεία με vampire lifting μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο ελαστικό. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλει στη μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών ακμής, να φωτίσει το θαμπό δέρμα και να το συσφίξει.

Υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες;

Η θεραπεία με vampire lifting είναι ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Ωστόσο, εάν παίρνετε αντιπηκτικά αίματος, εάν έχετε καρκίνο του δέρματος ή οποιαδήποτε ιατρική πάθηση που σχετίζεται με το αίμα, όπως HIV ή ηπατίτιδα C, δεν συνιστάται η συγκεκριμένη θεραπεία.

Οι παρενέργειες ενός vampire facelift μπορεί να περιλαμβάνουν πρήξιμο, κοκκίνισμα, κνησμό, μώλωπες ή ελαφριά αίσθηση καψίματος. Υποχωρούν, όμως, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητα του.

Πόσο διαρκoύν η θεραπεία και τα αποτελέσματά της;

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία με δύο ώρες και τα αποτελέσματα της γίνονται εμφανή τις επόμενες 15-20 ημέρες. Μπορούν να γίνουν και άλλες συνεδρίες με μεσοδιάστημα 40 ημερών, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Τα αποτελέσματα διαρκούν και είναι εμφανή για μεγάλο χρονικό διάστημα από 6 έως και 12 μήνες.

Το vampire facelift μπορεί να είναι μια μη χειρουργική αισθητική διαδικασία, αλλά θα πρέπει να γίνεται από εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό. Επικοινωνήστε με τους εξιδεικευμένους ιατρούς του Citymed για περισσότερες πληροφορίες.

 

 


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.