Καταπολεμείστε την κυτταρίτιδα με θεραπεία Alidya!
Eνέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Αlidya

Καταπολεμείστε την κυτταρίτιδα με θεραπεία Alidya!

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς τοπική λιποδυστροφία είναι μια κατάσταση κατά την οποία το δέρμα εμφανίζεται με μικρά λακάκια και ανωμαλίες , δίνοντας του όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Προκαλείται από αλλαγές στη δομή των λιποκυττάρων  και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να μεγενθύνουν τα λιπώδη κύτταρα και να τα προωθήσουν προς τα έξω στον συνδετικό ιστό κάτω από το δέρμα.

Επιπλέον, οι αλλαγές της ροής του αίματος στις περιοχές που έχουν επηρεαστεί από την κυτταρίτιδα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση περισσότερων υγρών στον ιστό, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται ανισόπεδο και ανώμαλο.

Η κυτταρίτιδα επηρεάζει τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες λόγω της διαφορετικής κατανομής λίπους, μυών και συνδετικού ιστού.

Αν και η κυτταρίτιδα δεν αποτελεί απειλή για τη σωματική υγεία, συχνά θεωρείται αντιαισθητική και ανεπιθύμητη και βρίσκεται συνήθως στο γοφούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στους γλουτούς.

Τι προκαλεί την κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα προκαλείται από συσσώρευση λίπους κάτω από το δέρμα. Η ένταση του φαινομένου της κυτταρίτιδας εξαρτάται από τα γονίδια, το ποσοστό σωματικού λίπους και την ηλικία. Μερικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερη προδιάθεση σε σχέση με άλλες. Το πάχος του δέρματος μπορεί να επηρεάσει επίσης την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Η κατανομή του λίπους στις γυναίκες είναι πιο ορατή από ό, τι στους άνδρες. Οι ίνες κολλαγόνου μεταξύ του δέρματος και των μυών διαχωρίζουν το υποκείμενο λίπος σε πολλαπλά τμήματα. Η κυτταρίτιδα μπορεί να γίνει περισσότερο ορατή καθώς γερνάτε επειδή το  δέρμα σας γίνεται λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητα του.
Η κυτταρίτιδα μπορεί να προκληθεί από :

• Ορμόνες
• Κακή διατροφή
• Ανθυγιεινό τρόπο ζωής
• Συσσωρευμένες τοξίνες
• Βιολογικά αίτια
• Αύξηση βάρους
• Αδράνεια και έλλειψη σωματικής δραστηριότητας
• Εγκυμοσύνη

Πώς αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορούν να βελτιώσουν την όψη φλοιού της επιδερμίδας σας. Τοπικές κρέμες, σωστή διατροφή , συστηματική άσκηση, λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο, καμία από αυτές τις μεθόδους δεν εγγυάται μακροχρόνια αποτελέσματα και μη επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Μία αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι η θεραπεία Alidya που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Τι είναι η θεραπεία Alidya και πώς εφαρμόζεται;

Το Alidya είναι ένα ενέσιμο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Βασικό συστατικό του είναι το EDTA, μια ουσία που δεσμεύει τον σίδηρο, αναστρέφοντας έτσι την τοξική του δράση στον ιστό, και αποκαθιστώντας τη φυσιολογική κυκλοφορία και την λειτουργία των λιποκυττάρων. Η εφαρμογή του γίνεται με την μέθοδο της μεσοθεραπείας. Με άλλα λόγια, εγχύονται μέσω πολύ λεπτών βελόνων , μικρές ποσότητες της ουσίας επιφανειακά στο δέρμα και στους ιστούς κάτω από αυτό.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και την περιοχή στην οποία αυτό εμφανίζεται. Για να πετύχουμε ορατά αποτελέσματα συνήθως απαιτούνται 5-7 συνεδρίες ανά 15 ημέρες, ενώ στη συνέχεια απαιτείται 1 θεραπεία συντήρησης ανά 1-2 μήνες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστούν μικρές μελανιές ή ελαφρά ερυθρότητα στην περιοχή της έγχυσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται φυσιολογικές και υποχωρούν πλήρως εντός λίγων ωρών.
Για τις επόμενες 12-24 ώρες καλό θα ήταν να αποφεύγετε την εφαρμογή καλλυντικών καθώς και την έκθεση σε πηγές θερμότητας όπως  ηλιοθεραπεία, σάουνα, σολάριουμ κλπ.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!


.

Κλείστε την Online ενημέρωσή σας από τους γιατρούς μας!

day planner 828611 1920

 

active block 300x300px

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies. Κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.