Ραδιοσυχνότητες προσώπου: Μια θεραπεία lunch break με τη δύναμη της θερμότητας

Ραδιοσυχνότητες προσώπου: Μια θεραπεία lunch break με τη δύναμη της θερμότητας

Είναι μια τις πλέον συναρπαστικές θεραπείες: αναίμακττη, με την δύναμη της θερμότητας σφραγίζει το δέρμα. Όπως οι θεραπείες με laser και LED, οι ραδιοσυχνότητες προσώπου χρησιμοποιούν την ενέργεια για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλά η θερμική ενέργεια είναι ηλεκτρική αντί ενέργεια φωτός.

Πρόκειται για θεραπεία που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια- είναι η αγαπημένη θεραπεία της Τζένιφερ Ανιστον- καθώς χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων για να θερμάνει το δέρμα και να συσφίξει χωρίς να καταστρέψει τις ανώτερες στοιβάδες. Η σύσφιξη επιτυγχάνεται από την ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης, που καθιστά την ραδιοσυχνότητα ιδιαίτερα κατάλληλη για τη στόχευση του χαλαρού δέρματος, του λαιμού και του πηγουνιού, των ρυτίδων και των γραμμών που αναπτύσσονται μεταξύ της μύτης και του στόματος.

Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων είναι πολύ διαφορετική από τις θεραπείες αντιγήρανσης, κυτταρίτιδας και γενικότερα από τις θεραπείες σώματος που χρησιμοποιούνται σήμερα, η πολυλειτουργική τεχνολογία της CoaxMed (ραδιοσυχνότητες-υπέρηχος-vacuum-πάγωμα λίπους) αυξάνει εκπληκτικά την ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων σε περιπτώσεις ακμής, ανοικτών πόρων, λίπους, κυτταρίτιδας και σύσφιξης. Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την περαιτέρω παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αυτή η διαδικασία υποστηρίζεται από την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στις υπό θεραπεία περιοχές και τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των μιτοχονδρίων, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου.

Μια σημαντική επίσης δράση της ραδιοσυχνότητας είναι η λιποσυρρίκνωση. Αφορά κυρίως το σώμα αλλά και σημεία του προσώπου όπως το διπλοσάγονο. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο λιπώδη ιστό έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθμιαία και σημαντική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μαζί με την τεχνολογία vacuum, η οποία εφαρμόζεται ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας.

Θεραπεία lunch break

Oι ραδιοσυχνότητες προσώπου ανήκουν στις λεγόμενες θεραπείες lunch break καθώς διαρκεί από 20 έως 45 λεπτά με πολύ μικρό χρόνο διακοπής. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε λίγη ερυθρότητα  έως και 24 ώρες. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες μεθόδους αυτή η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, δεν έχει χρόνο διακοπής και παρέχει ένα ομοιόμορφο,  αποτέλεσμα χωρίς επιφανειακές παρατυπίες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Η ομορφιά της ραδιοσυχνότητας είναι ότι είναι κατάλληλη για τους περισσότερους ανθρώπους -η θέρμανση βοηθά στη σταθερότητα, το σφίξιμο και την ανύψωση, καθώς και στην αναζωογόνηση του δέρματος για μια υγιή λάμψη. Όλες οι βιο-διεγερτικές θεραπείες που βασίζονται στην ενέργεια απαιτούν αρκετές συνεδρίες (από έξι έως δώδεκα) και θα προκαλέσουν σταδιακά οφέλη σε μερικούς μήνες. Εάν έχετε εβδομαδιαίες θεραπείες θα αρχίσετε να βλέπετε θεαματικά αποτελέσματα μετά από περίπου ένα μήνα αν και το πρώτο αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία.  Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας, ο ασθενής μπορει να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed