RENOVA – Αναγέννηση Προσώπου και Σώματος

RENOVA – Αναγέννηση Προσώπου και Σώματος

Στην επίτευξη μιας εκ-βάθους ανανέωσης τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος, το RENOVA αποτελεί την καινοτομία που πολλοί περίμεναν για την θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου και την εντυπωσιακή διαμόρφωση του σώματος.

Στην επίτευξη μιας εκ-βάθους ανανέωσης τόσο το προσώπου, όσο και του σώματος, το RENOVA αποτελεί την καινοτομία που πολλοί περίμεναν για την θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου και την εντυπωσιακή διαμόρφωση του σώματος.

Το πολυμηχάνημα με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής BIOTEC ITALIA, βοηθάει το δέρμα να καταπολεμήσει τα αποτελέσματα της “βαρύτητας” που έχουν δώσει στο πρόσωπο μια κουρασμένη και γερασμένη όψη και να ανανεωθεί εκ των έσω, μειώνοντας τόσο τις επιφανειακές όσο και τις βαθιές ρυτίδες, καθώς αυτό σταδιακά βελτιώνεται, “γεμίζει”, ανυψώνεται και γίνεται ακαταμάχητα λαμπερό και με απίστευτα υγιή όψη. Παράλληλα, το RENOVA συμβάλλει στην επιδιόρθωση των ινών ελαστίνης και κολλαγόνου, ακρογωνιαίους λίθους στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, πρόωρης ή όχι.

Μια συνεδρία με 4 δυνατές θεραπείες!

Το RENOVA έρχεται με τις παρακάτω τέσσερις τεχνολογίες/θεραπείες που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για βέλτιστα αποτελέσματα:

• HIFU (High Intensity Focus Ultrasound) – Συσφίγγει το δέρμα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ανυψώνει το δέρμα, βελτιώνοντας τον τόνο της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπό όσο και στο σώμα, ακόμα και για περιπτώσεις απομάκρυνσης περιττού λίπους και ιστού στο κατώτερο τμήμα του προσώπου, για να αντισταθμίσει την γερασμένη όψη που έχει προκύψει από το “κρέμασμα” του προσώπου με την πάροδο του χρόνου και την απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης.

• RF (Radio Frequency) – Οι ραδιοσυχνότητες συμβάλλουν στην τόνωση της επιδερμίδας, το σύσφιξη και την ανύψωση, καθώς μειώνουν και το γνωστό σαν “διπλοσάγονο”.

• Laser Peel (Abralase) – Κάνει απολέπιση των επιφανειακών στοιβάδων της επιδερμίδας και ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου.

• Μεσοθεραπεία (Electroporation) – Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, η παραγωγή κολλαγόνου αυξάνεται και το δέρμα σφίγγει, ανακτώντας την νεανική του όψη.

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το RENOVA;

Το RENOVA είναι μια επαγγελματική λύση για τις παρακάτω περιπτώσεις:

• Χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο
• Ρυτίδες
• Ανομοιόμορφη υφή δέρματος
• Μεγάλοι πόροι
• Διπλοσάγονο
• Υπερίδρωση
• Σαγόνι χωρίς εμφανείς γωνίες

Πώς λειτουργεί το RENOVA;

Το πολυμηχάνημα κάνει έξυπνη χρήση των τεχνολογιών CFU και CTR, με τη βοήθεια των οποίων η επιδερμίδα, ο επιφανειακός λιπώδης ιστός, το χόριο και ο εν τω βάθη λιπώδης ιστός θερμαίνονται με ασφάλεια (και με ήπιο τρόπο) με μια διαδικασία εύκολης ροής και παλμούς ενέργειας που θερμαίνουν σταδιακά την περιοχή στην οποία γίνεται η εφαρμογή, προκαλώντας την ανύψωσή της (το πρόσωπο “γεμίζει” ξανά και δείχνει πιο νεανικό). Αυτή η βελτίωση της όψης του δέρματος διατηρείται για αρκετούς μήνες (μέχρι και 1-2 χρόνια) και γίνεται όλο και πιο εμφανή με το πέρασμα των ημερών.

Η διαφορά ανάμεσα σε Ραδιοσυχνότητες (RF) και Υπέρηχου Υψηλής Έντασης (HIFU)

Και οι δύο θεραπείες είναι αποτελεσματικές όταν πρόκειται για την ανανέωση του προσώπου. Το HIFU θερμαίνει τους ιστούς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος με τη χρήση υπερηχητικής ενέργειας, η οποία διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποία εν τέλη συσφίγγει και τονώνει το δέρμα της στοχευμένης περιοχής. Το αποτέλεσμα είναι μια μακράς-διάρκειας νεανικότητα και ανύψωση του προσώπου. Πρόκειται για μια απλή και δίχως πόνο θεραπεία αν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο επαγγελματία. Όσο για τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται, αυτός εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και την ηλικία του ατόμου.  Γενικά, οι θεραπείες HIFU ενδείκνυται για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε περιοχής της οποίας το δέρμα έχει χάσει την ελαστικότητά του και εμφανίζει ρυτίδες και πτυχές, όπως ανάμεσα στα φρύδια, το σαγόνι και το μέτωπο.

Οι θεραπεία Ραδιοσυχνότητας, από την άλλη πλευρά, θερμαίνει παχιές στοιβάδες του δέρματος με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, “αναγκάζοντας” το σώμα να παράγει πρωτεΐνες που συμβάλλουν στην παραγωγή ινών κολλαγόνου, χωρίς να επηρεάζει η θερμότητα το δέρμα. Συνεπώς, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ανυψωμένο (τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο), με εμφανή αποτελέσματα μετά από μερικές συνεδρίες που δεν φέρουν ούτε πόνο ούτε και κάποια ανάγκη για αποθεραπεία.

Ο συνδυασμός των δύο θεραπειών, όπου αυτό ενδείκνυται, είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και το RENOVA δίνει αυτή ακριβώς την ευκαιρία!

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed