Οι Top θεραπείες για καλλίγραμμα πόδια

Οι Top θεραπείες για καλλίγραμμα πόδια

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το άγχος της παραλίας καραδοκεί. Το «αδύναμο» σημείο στις περισσότερες γυναίκες είναι τα πόδια. Κυταρρίτιδα, λίπος, χαλάρωση. Οι τρεις «εχθροί» των καλλίγραμμων ποδιών. Η άσκηση και η διατροφή βοηθούν αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα. Μπορείτε να απαλλαγείτε και να βελτιώσετε αισθητά την εμφάνισή σας με εύκολες, αναίμακτες και σύντομης διάρκειας θεραπείες.

Επισκεφτείτε τα CityMed σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να συμβουλευτείτε και να συζητήσετε με τους καλύτερους στον χώρο της κοσμετικής ιατρικής για τις θεραπείες που εφαρμόζουμε.

Ραδιοσυχνότητες σώματος

Αποτελεί την πιο συναρπαστική μη επεμβατική τεχνική διαμόρφωσης για το το σώμα, που περιποιείται το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζει και τα κύτταρα του λίπους. Πολύ διαφορετική από τις θεραπείες αντιγήρανσης, κυτταρίτιδας και γενικότερα από τις θεραπείες σώματος που χρησιμοποιούνται σήμερα, η πολυλειτουργική τεχνολογία της CoaxMed (ραδιοσυχνότητες-υπέρηχος-vacuum-πάγωμα λίπους) αυξάνει εκπληκτικά την ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων σε περιπτώσεις ακμής, ανοικτών πόρων, λίπους, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.
Oι ραδιοσυχνότητες είναι ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός, που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την περαιτέρω παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αυτή η διαδικασία υποστηρίζεται από την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στις υπό θεραπεία περιοχές και τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των μιτοχονδρίων, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου. 
Η καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας και η λείανση των ρυτίδων, είναι αποτέλεσμα της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς, ωθόντας τους στη φυσιολογική τους λειτουργία, την οποία έχουν απωλέσει από τη διαδικασία της γήρανσης.
Μια σημαντική επίσης δράση της ραδιοσυχνότητας είναι η λιποσυρρίκνωση.

Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο λιπώδη ιστό έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθμιαία και σημαντική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μαζί με την τεχνολογία vacuum, η οποία εφαρμόζεται ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας. 

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ωστόσο για να επιτευχθει το ιδανικό αποτέλεσμα χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες ανά 15 ημέρες, ανάλογα με την βαρύτητα του κάθε περιστατικού. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας, ο ασθενής μπορει να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη σίγουρη επιλογή στο ζήτημα της αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης σώματος είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική η οποία περιλαμβάνει την υποδόρια έγχυση ορισμένων ουσιών μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας, ενώ δεν απαιτείται αναισθησία. Η μεσοθεραπεία σώματος βοηθάει στην αντιμετώπιση

• της κυτταρίτιδας

• του τοπικού πάχους

• της χαλάρωσης


Επιπλέον

• Ενισχύει την μικροκυκλοφορία

• Βοηθάει την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών

• Ενυδατώνει σε βάθος και τρέφει αφυδατωμένες επιδερμίδες

• Επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας

Πού εφαρμόζεται η θεραπεία;

Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές που παρατηρείται συσσώρευση λίπους, η οποία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με τη διατροφή ή την άσκηση.


Τα σημεία σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί είναι:

• Χέρια

• Μπράτσα

• Γόνατα

• Γλουτοί

• Κοιλιά

• Μηροί


Ποια είναι η διαδικασία;

Οι πολλαπλοί νυγμοί διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα εισχωρούν στο δέρμα ουσίες με λιποδιαλυτικές, αποιδηματικές, συσφικτικές ιδιότητες, που στοχεύουν στους υποδοχείς των λιποκυττάρων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή λίπους (Υποδοχείς Α) και την απώλεια λίπους (Υποδοχείς Β), με αποτέλεσμα την λιποδιάλυση, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την σύσφιξη της πάσχουσας περιοχής σώματος.

Οι κυριότερες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι φωσφατιδυλοχολίνη σε συνδυασμό με τον διαλύτη της το δεοξυχολικό οξύ, L-Carnitine, οργανικό πυρίτιο, εκχύλισμα αγκινάρας και DMAE.

Ο γιατρός, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του σώματος, δημιουργεί ένα εξειδικευμένο κοκτέιλ ουσιών και σχεδιάζει το πρωτόκολλο της θεραπείας.


Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό, ενώ βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος.

Για άριστα αποτελέσματα συνήθως απαιτούνται 3-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα από 15-30 μέρες. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες και το μέγεθος του προβλήματος του κάθε ασθενούς

Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί πριν ή μετά με νήματα PDO για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και είναι σχετικά ανώδυνη.Ο ασθενής μετά το τέλος της θεραπείας έχει μια ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί μέσα σε 2-4 ώρες.
Δεν χρειάζεται αποθεραπεία οπότε ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

LaserNDYag για σύσφιξη

To ΝDYag εκπέμπει σε μήκος κύματος 1064 nm. Το φως αυτό, εκπέμπεται ελεγχόμενα από τη συσκευή μέσα από μια πολύ λεπτή οπτική ίνα στο δέρμα, που είναι ο ιστός στόχος. Με την εφαρμογή του Laser, αυξάνεται η θερμοκρασία στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος, στο επίπεδο που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, ινικής και ελαστίνης. ToNd:Yag είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ξεγαλάσουν τον χρόνο αλλά και τους γύρω τους, αναίμακτα,ανώδυνα και αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε μήνα. Η θεραπεία ανάπλασης βασίζεται στην ικανότητα του Laser να διεισδύει βαθιά στο χόριο και να ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 15 λέπτα και είναι εντελώς ανώδυνη καθώς γίνεται από ιατρό. Ο ασθενής νιώθει θερμότητα γύρω από την περιοχή που σαρώνεται από το μηχάνημα και ταυτόχρονη σύσφιξη. Δεν υπάρχουν παρενέργειες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του. Ιδανικά απαιτούνται 3-6 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα ενός μήνα. Τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά καθώς το laser δρα εκ των έσω.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed