Θεραπεία Light Peel

Είναι γνωστό ότι η λειτουργία και ο μεταβολισμός των κυττάρων επιβραδύνεται δραματικά, καθώς μεγαλώνουμε, με συνέπεια να ενισχύεται η εμφάνιση των σημείων γήρανσης και να επηρεάζεται η εμφάνιση και υφή του δέρματος. Από τις λεπτές γραμμές και τις επιφανειακές ρυτίδες μέχρι τον υπερχρωματισμό και τη σμηγματόρροια, τα χημικά peeling είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτών των αλλαγών.

Το Light Peel από την άλλη, βασίζεται στη Γλυκονολακτόνη, ένα ασφαλές ήπιο συστατικό για την απολέπιση του δέρματος, που αναζωογονεί και συνδυάζει αποτελεσματικότητα, υψηλή ανοχή και ασφάλεια, καθιστώντας το ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και δέρματα με ακμή αλλά και για συνδυασμό με ενέσιμες εφαρμογές ή κάθε ιατρική διαδικασία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει την ξηρή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη λάμψη, μόλις σε 15 λεπτά.

Διαδικασία θεραπείας Light Peel

Μετά από έναν βαθύ καθαρισμό με το ειδικό λάδι και ταυτόχρονη μάλαξη με σκοπό την χαλάρωση και ενεργοποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, εφαρμόστηκε η ενυδατική λοσιόν, που προσφέρει αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης στο πρόσωπο.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αυτού βήματος, ξεκινά η εφαρμογή των κύριων προϊόντων. Το pre-peel απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και στην συνέχεια εφαρμόζεται το κύριο προϊόν του peeling, το οποίο δρα για 3 λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω, εφαρμόζεται η ενυδατική κρέμα, η οποία επαναφέρει πλήρως το PH του δέρματος.

Το τελευταίο βήμα είναι η τοποθέτηση της μάσκας προσώπου -εάν το επιθυμείτε- η οποία και δρα για 15 λεπτά.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο Light Peel είναι το ιδανικό προπαρασκευαστικό βήμα για όσες/ους θέλουν να συνεχίσουν με κάποια ενέσιμη θεραπεία, όπως μεσοθεραπεία ή Nanosoft

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TIKTOK

TikTok Citymed

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Instagram Athens Citymed

 

 

 

logo citymed